adın/Yaşın/Burcun?
AsLı,16 yaşımdayım,burcum Başak 
Esmer mi/kumral mi/ sarisin misiniz?
Kumral heralde 
- Göz renginiz?
KahverengiBoyunuz? Kilonuz ?
Boyum 1.63 yada 1.64
Kilom 58-9 gibi birşeydi.Okul/İş kısaca bahseder misin?
TorßaLı Lisesi 2. sınıf TM öğrencisiyim. 
- Sigara yada alkol kullanıyor musun?
Hayır.Tuttuğun takım?
Cimßomßom..!Hobilerin/Fobilerin?
Hoşuma giden yada gidebilecek her şeyi yaparım.Özellikle boş vakit bulduğumda şunu yapmalıyım diyebileceğim birşey yok.Sadece kitaplara biraz düşkünümdür bu aralar gitara merak saldım birde.En büyük takıntın?
Çok fazla saate bakarım,küpe takamam takarsam hep kontrol etme ihtiyacı hissederim elim kulağımda dolaşırım
,kolye takamam .Kısaca aksesuar olarak saatsiz yapamam başka birşeyde kullanmam pek.En büyük hayalin?
Göl evim olması. 
Giyim tarzın/kullandığın parfüm?
Hoşuma gideni giyerim.Bazen farklı bişeyler denemekten hoşlanırım,renk uyumuna dikkat ederim ama herşeyden önemlisi rahatlıktır benim için.Parfüm Pur Blanca.En istikrarlı olduğun konu?
Kararlarım.Verdiğim karardan dönmem .Dersler ,çalışmamakta çok istikrarlıyım 
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz?
En beğendiğim huyum ,haketmeyene değer vermem ve bu sayede sonradan üzülmem .Yani bu zamana kadar böyle oldu umarım böyle devam eder.Beğenmediğim çok ya.. 
Nasil bir Kisilige sahibsiniz?
Kimseyi inciltmeye ,kırmaya,yermeye,üzmeye çalışmam.
Sevdiğim insanlar için herşeyi göze alabilirim,kimseye küsmem,kin tutmam,çabuk sinirlenmem,kendimi hiçbir zaman yeterli bulmam ve övmem.Ufak birşey dahi olsa birşeyler başarabilen insanlara saygım sonsuzdur ve malesefki kıskancımdır .Bu aşk vesaire gibi konularda değil.Benim başaramadığım birşeyi benimle aynı düzeyde birinin başarabilmesi beni çok etkiler .Çatlıcak konuma gelirim 
En sevdiğin renk?
Siyah,mavi,kırmızı 
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?
Çok fazla tanınan kişi yada grupları dinlemeyi sevmiyorum.Her türlü müzik dinlerim.Bu aralar Rock dinliyorum fazlaca.En sevdigin sarki hangisi? Neden?
Zahriyan-Elma şekeri,Placebo-Because I want You ,Niran Ünsal-Zorlu Sevdam...Her telden bu üçü
Nedeni doğru yerde ,doğru zamanda çalınmaları.En beğendiğin film ve aktör/aktrist?
Aklımda bir film yok öyle.
Çetin Tekindor,Engin Günaydın,Mehmet Aslantuğ,Johnny Deep ,Tom Hanks.
Binnur Kaya,Hümeyra,Özgü Namal,Julia Roberts,Jessica Alba.
Sevdiğin biri varmı/ Ona suan ne söylemek isterdin?
Var. İyi ki varsın. 
Sevdiğin için neleri göze alırsın?
Rezil olmayı.Normal bir gününüz nasıl geçiyor?
Evden okula,okuldan çıkıp birşeyler yiyip öyle eve.Eve gelince üstüne yine yemek 
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...
Ahım şahım bir yer değil.Ama seviyorum burayı.Dışarı çıktığımda arkadaşlarımla gezmeye gideriz ,ablalarımla ya da annemle.Sinemaya,pastahaneye,sahlep içmeye en çok yaptığım şey döner yemeye
mağazaları dolaşmaya gideriz.Genelde Torbalı dışına gezmeye giderm burda yapılcak şeyler bana göre sınırlı.Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsunuz?
GerekLi.Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?
ßağışlarım.Tutmam.Bugünlerde en çok duyduğun söz?
Zaman,Seni seviyorum,one minute 
Evde yokluğunu hissettiğin şey?
ßaßam.Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?
Geyik 
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?
Yatağım.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
Döner,sarma.İzlemekten keyif aldığın tv programları?
ßeyaz Show,Anında Götüntü Show,Pack ShotHayatta en çok kıymet verdiğin şey?
Ailem.Aşk her şeyi affeder mi?
Evet.Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ?En çok neyi seviyorsun..
ßeraber düşünmek,birlikte karar almak.Oturup anılarımızı anlatmak .
Hiç birisi için ağladınızmı?
Çok.Benzetildiğin biri varmı?
Birkaç arkadaşım Ayça Tekindor'a benzetiyordu ama hiçbir alakamız yok bence.Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yaz?
ÖyLe bir söz yok daha. 
Bizimle en çok sevdiğin fotografı paylaşırmısın ( isteğe baglı )
Pylaşmam 
Forumu nereden buldun ?(google yada tavsiye v.b )
Arama motoru. 
Ne kadardır bu ailenin içindesiniz
Üç sene olmuştur herhalde. 
Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?
Her bölümde varım.
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden?
Elimden geldiğince ayırıyorum.ßeş saat durduğum oluoyor yada daha az. Pc başına her uğradığımda SGT bir kernarda açık oluyor. 
Forumda en fazla beğendiğin isim ve nedeni?
Armoni.Bilmem dikkatimi çekiyor.Forumda en fazla kızdığın isim ve nedeni?
Yok öyle biri 
Forumda en iyi anlaştığın isim/isimler?
Korkut,Osman, Özgü^mM,Sh3rpiL'Mm
Forumda anlaşamadıgın isim/isimler?
Yok. 
Forumda seni en fazla üzen olay?
O kadar uyarıya rağmen Türkçe'nin düzgün kullanılamaması.
Forumda seni en mutlu eden olay?
Sıcak ortam.Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
Bu forumu seviyorum.Uzun süredir burdayım gitmeye de niyetim yok
.Elimden geldiğince forum için birşyler yapmaya ,şahan severleri bir araya toplamaya çalışırım 
Yöneticilerden bir rican var mı?
CanLarının sğLığı