11 ocak2012de çinin guangzhou şehrine geldim daha thy ucagında basladı olaylar 8.5 saatlık bır yolculuk suruyor cinliler ucak koltuklarını otobus koltugu gıbı kullanmaya baslıyorlay yatıyorlar ayaklarıyla tavana degmeye calısıyorlar gunasın dogusunu gören kalkıp ucakta spor yapıyor daha ınmeden gelısen olaylara bak indim valizlerimi aldım tam karsılıcak arkadasın yanına gıdıcem bir kadın kocaman önume balgamı yapıstırdı ulan dedim neyse kontörcüler pesinde dolanıyor kontörlü hat alman ıcın arkadas geldı otobüse bindim kalıcagım otele dogru gıdıyoruz ama bu arada tipler komık gelıyor ılk gelısımınde etkısı var sanırım hepsı kısa boylu zayıf insanlar bırı arkasına bakıpgülüyor dedım recep ıvedık karakterı olsaydı çinlinin kafaya vurmustu ne bakıp duruyon leyn dıyıp dön önune demısti (çinliye;=) otele geldik yerlestık neyse arkadas olmasaydı maceraya devam ederdım sanırım adamlara laf anlatmak cok zor neyse uyudum öglen oldu uyandım bır bakıyım dedım cevreye ne var ne yok bir sokaktan gectım yarı pazar tavukların kafayı kesmeden bogup oyle yoluyorlar bocaklarıda kesmıyorlar siyah tavuk var eti siyah yanlıs anlamayın

canlı tavukların yanında c anlı balık kurbaga yılan ne ararsan var , vay anasını dedım neyse sokaktan gectım tekstıl çarsısına dogru devam ettım kızlar bebek gıbı arkadan donup yuzlerıne bakıyorum 60 yasında teyze hepsının spor yapmaktan ve saglıklı beslenmekten vucutları güzel kalmıs tuvalate giren 1ltlık suyla gırıyor ınsanların klozet ve alafranga tuvaletler ının su bölümü yapmadıkları ıcın kıclarını yanında getırdıklerı 1lt suyla yıkıyorlar tabi ben götürmemiştim

neyse ingilizce bilen cok az baska bır sehırden gelen cınlıyle buradakı cınlıler cokzor anlasıyor lehce farkı oldugu ıcın çincede tonlamalardan olusuyor hui diyorsun dönmek anlamı var hui diyorsun yapabilmek anlamı var gibi
burada cok malzeme var recep ivedik için, daha 1 gunde bunları yasadım gerısını sız dusunun bugun 02-02-12 neredeyse 1 ay olmus yazsam kitap olur dermısım

tabi tipleride cok komik aslındada sureklı guluyorlar bunundamı etkısı var ne neyse umarım burada en azından küçük bir film gibi birsey bile cekse cıkıcak malzemeyle seyırcının tepkısını görun.